S Marqui Christian og WR Michael Thomas på vej videre

S Marqui Christian og WR Michael Thomas på vej videre

Safety Marqui Christian har fået en del spilletid de sidste fire sæsoner for Rams og har været ganske habil –  både som back-up men også som nickel/dime-linebacker og på special teams.

Christian blev valgt af Arizona Cardinals i femte runde af 2016-draften, blev cuttet, og kom til Rams off waivers. Siden er det ifølge PFR blevet til 83 total tackles, en for loss og tre deflections. Christian blev ellers i første omgang enig med New York Jets om en free agent aftale – men, ligesom det var tilfældet med DL Michael Brockers, er den deal faldet til jorden igen.

Medmindre Christian alligevel nu hentes tilbage til L.A., mangler Rams dybde på safety-positionen.

Free agent WR Michael Thomas er blevet signet af Cincinatti Bengals. Det skulle være ganske vist! Siden han kom ind i ligaen som et sjetterundevalg for Rams i 2016, er det blot blevet til 10 receptions i den regulære sæson, så han kan sagtens erstattes.

(Image: S Marqui Christian (26) – credit: Meg Oliphant / Getty Images)

Comments are closed.