Know Your Enemy, Rd. 1

Know Your Enemy, Rd. 1

Tak til Los Angeles Rams Denmarks egen draft-ekspert og gæste-skribent Henrik Sørensen for nedenstående analyse af gårsdagens begivenheder. Hvordan gik første runde for Rams’ nærmeste konkurrenter i NFC West?

Vi kan byde velkommen til LB Isaiah Simmons, DT Javon Kinlaw, WR Brandon Aiyuk og LB Jordyn Brooks i divisionen. Alle valg rummer et wtf-element, og fra et Rams perspektiv kunne det have været meget meget værre.

9ers satser på, at Kinlaw kan være lige så dominerende som Buckner. Det kan han også, men der er en vis grad af bust-potentiale i ham. 9ers afgav, næsten, resten af deres draft for en trade-up for Aiyuk. Igen, lidt overraskende tilgang, da det er den dybeste position i klassen.

Simmons til Cards var indlysende fra et filosofisk synspunkt. H-W-S spillere med et bust-potentiale er “The Cardinals way”. De kan stadig ikke blokere for QB Kyler Murray, selvom de havde alle muligheder for at tilføje elite-talent på OT.

Jordyn Brooks til Hawks er forbavsende. Det må betyde at enten K.J Wright eller Bobby Wagner har spørgsmålstegn af en vis grad, for det giver begrænset mening, at drafte en tredje LB til start-kæden i 1. runde. Men igen: de fleste Hawks valg knytter sig ofte til fraværet af mening; hvilket de trives fint med.

Alt i alt siddes der med en fortrøstningsfuld mine og ser frem til 01.00 – hele 4 nye Rams spillere kan vi se frem til!

Mon ikke vi kan forvente flere guldkorn fra Henrik resten af draften? Følg med ovre på facebook.

(Image credit: SN Illustration / Getty Images)

Comments are closed.