Rams fritstiller fire

Rams fritstiller fire

Spillerforeningen (NFLPA) og NFL er blevet enige om de rammer, konditioner og sikkerhedsforanstaltninger, som skal være gældende i denne kommende meget anderledes training camp og football-sæson. Aftalen sikrer, at vi (som tingene ser ud lige nu) kan forvente en fuld NFL-sæson til planlagt tid! Dog vil mange ting naturligvis være anderledes; således er preseason eksempelvis helt aflyst. Derfor er der, som en del af aftalen, også ændret på det maksimale antal af spillere, som rosteren må bestå af her under den kommende training camp. Per 16. august skal rosteren trimmes fra de normale 90 spillere til 80, hvilket også er det maksimale antal spillere, som må være på faciliteterne ad gangen.

Los Angeles Rams har allerede fritstillet fire spillere. Det drejer sig om WR/returner Greg Dortch, TE Ethan Wolf, OC Nate Trewyn og S Jake Gervase, som alle tilbragte tid på practice squad i sidste sæson. Gervase (billedet) blev forfremmet til den aktive roster sidst i oktober og fik spilletid i to kampe – primært på special teams.

Rosteren består dermed lige nu af 86 spillere (se den her).

Størrelsen af holdenes practice squad hæves til gengæld i år fra 12 til 16, og der vil være mulighed for at “frede” fire spillere derpå. Det er sandsynligt, at Rams vil forsøge at bringe disse netop fritstillede fire spillere tilbage til practice squad på et senere tidspunkt.

Det er så dejligt, at der endelig er lidt at skrive om igen, og at det ser ud til, at vi får en fuld sæson alligevel! LARamsDK håber, at I alle vil følge med endnu et år og bidrage med masser af input og debat – som I plejer!

GO RAMS!

(Featured image: S Jake Gervase (39) – source)

Comments are closed.