Morgan Fox tilbage i folden; Tanzel Smart ude

Morgan Fox tilbage i folden; Tanzel Smart ude

Rams’ restricted free agent DE Morgan Fox blev ikke oprindeligt tendered i starten af denne offseason, men man har nu bragt ham tilbage alligevel på en ét-årig aftale. Rams fandt ikke hjælp gennem draften, så positionen var rigtig tyndt besat bag Michael Brockers, hvor Fox med sin erfaring med det samme må forventes at glide ind som direkte backup foran de håbefulde undrafted free agents Eric Banks, Sam Renner og Jonah Williams.

25-årige Fox har været en del af Rams’ roster, lige siden han blev hentet til som UDFA i 2016. Først som en del af practice squad og siden som fornuftig backup og spot-starter. Han sad ude hele 2018 med en knæskade, men har i 36 kampe for Rams i perioden skrabet 42 total tackles sammen og 4,5 sacks, to forced fumbles samt en safety. Før Fox led sin knæskade, var han udset en rolle som outside linebacker. Han rykkede dog tilbage på linjen i 2019, men vil have værdi som dybde begge steder.

For at gøre plads på rosteren til Fox, har Rams fritstillet DT Tanzel Smart. Smart kom til holdet som et sjetterundevalg i 2017, og som backup til Aaron Donald på 3-tech, og som rotationsspiller på den defensive linje, har han registreret 21 total tackles og en deflection i 31 kampe i hornene.

Comments are closed.