Konkurrence på kicker-positionen

Konkurrence på kicker-positionen

Los Angeles Rams har hentet konkurrence på kickerpositionen til holdet ved at signe K Kai Forbath fra Chicago Bears’ practice squad.

Rams’ rookie kicker Sam Sloman, valgt i syvende runde af årets draft, vandt ellers jobbet i training camp, men har ikke just imponeret i hornene indtil videre… Han har således misset to field goals og hele tre ekstra points i sæsonens første seks kampe. Den går altså ikke. Det er ikke godt nok, og det skal der gøres noget ved. Det har trænerstaben nu også indset, og man har derfor bragt veteranen Forbath til holdet. Sloman er dog ikke i første omgang blevet fritstillet, men tilføjelsen af Forbath til rosteren vil i hvert fald betyde, at Forbath fra dag ét vil komme til at fungere som direkte konkurrent samt erfaren mentor for den unge Sloman. Og det kan kun være positivt.

Forbath er modsat Sloman en garvet veteran på 33 år. Ud over de fire sæsoner for Washington fra 2012-2015 har Forbath dog ikke kunne spille sig en til en længere kontrakt andre steder, men har været rundt omkring mange organisationer i karrieren. Siden 2015 har han således sparket for New Orleans Saints (2015), Minnesota Vikings (2016–2017), Jacksonville Jaguars (2018), New England Patriots (2019) og senest for Dallas Cowboys (2019). Forbath har for karrieren været succesfuld på 131 ud af 151 spark (86.75%). Head coach Sean McVay kender ham fra deres fælles tid hos Washington.

For at gøre plads på den aktive roster, som altså nu rummer to kickere, har Rams placeret EDGE Ogbonnia Okoronkwo på injured reserve med den albue-skade, som han led i kampen mod Washington. Han vil være ude i 4-6 uger.

(Image: K Kai Forbath (3) – credit: Tim Heitman / USA TODAY Sports)

Comments are closed.