Preview Week 8: Rams @ Dolphins

Preview Week 8: Rams @ Dolphins

Los Angeles Rams (5-2) @ Miami Dolphins (3-3) d. 01.11.20, kl. 19:00


Så er vi tilbage på sporet efter en god sejr over Chicago Bears Monday Night. Rams fortsætter her i ottende spilleuge de mange lange rejser med endnu en tur til østkysten, hvor Los Angeles allerede kl. 19:00 dansk tid skal møde Miami Dolphins på Hard Rock Stadium i Florida. Rams har altså haft en ganske kort træningsuge som opvarmning og forberedelse til søndagens kamp, mens Dolphins til gengæld har haft hele to uger pga. placeringen af deres bye-week i uge syv.

Rams og Dolphins møder ikke hinanden særligt ofte. Sidste gang det skete, i 2016, endte det i et ærgerligt hjemmebane-nederlag for Rams i holdets første sæson hjemme i Los Angeles. Ovenikøbet i QB Jared Goffs debutkamp. Historisk set har Rams i det hele taget ikke haft mange positive oplevelser mod Dolphins. Rams har således blot vundet to ud af i alt 13 kampe: den seneste tilbage i 2001 med The Greatest Show on Turf. Før det skal vi helt tilbage til 1976(!) for at finde en Rams sejr (kilde).

Rams hænger på i NFC West efter en god sejr i sidste spilleuge. Divisionsduksen, Seattle Seahawks, tabte til Arizona Cardinals, så Rams ligger lige nu på en tredjeplads i den stærkeste division i ligaen – men førstepladsen er lige inden for rækkevidde. Rams’ schedule efter deres bye i næste uge er dog proppet med vigtige divisions- og konference-opgør. Hele fem kampe mod NFC West-rivalerne venter, så med en sejr i aften mod Dolphins vil Rams være godt stillet inden den svære og afgørende anden halvdel af sæsonen. I en ekstremt svær division bliver hver sejr vigtig.

Miami Dolphins er toer i AFC East med en 3-3 record. Buffalo Bills har skabt sig et lille forspring i en sæson, hvor New England Patriots, uden QB Tom Brady, for en gangs skyld ikke ser ud til at være contendere. AFC East er jo en af divisionerne, som Rams har været parret med i år. Kampe mod Patriots og New York Jets venter således på et senere tidspunkt.

Ugens opgør:

På trods af mestendels rigtig fint spil fra QB Ryan Fitzpatrick (qbr95.0, 70.1%, 1535yds, 10td, 7int, 25car/135yds, 2td) er det blevet “Tua time” i Miami! At vælge at skifte quarterback på nuværende tidspunkt overrasker mig dog temmelig meget. Dolphins er bestemt stadig med i kapløbet om divisionstitel og slutspilspladser. I en sjælden sæson, hvor Patriots ser langt mere medgørlige ud, havde jeg nok valgt at udnytte vinduet og satse på at komme så langt som overhovedet muligt i år med kontinuitet på QB-positionen bag en garvet veteran. Man kunne så i ro og mag køre Tua i stilling til næste sæson, mens han lærte så meget som muligt på sidelinjen. Men Tua er selvfølgelig fremtiden i Miami, og man må jo have vurderet, at han er klar og vil give Dolphins en mindst ligeså god chance for at nå playoff, som Fitzpatrick ville. Tua, med det borgerlige og mundrette navn Tuanigamanuolepola Tagovailoa har en fremragende college-karriere hos Alabama bag sig. Han har dog også døjet med et par skader undervejs, og college-karrieren sluttede således med en slem hofteskade, som krævede operation. Tua blev ikke cleared til årets Combine, og Covid-19 førte senere til en aflyst pro day, men Dolphins havde set, hvad de havde behov for og draftede ham i første runde som nr. 5.

Dolphins’ QB Tua Tagovailoa (1) (image credit: Jasen Vinlove / USA TODAY Sports)

Rams’ forsvar har selvfølgelig båndet fra college at forberede sig ud fra, men ellers er Tua jo lidt af en ubekendt i NFL-sammenhæng. Hans playmaking-kvaliteter var åbenlyse i college, men med en statistisk ringe offensiv linje, og mod en rigtig stærk defensiv linje som Rams’ – med DT Aaron Donald lige på den anden side af line of scrimmage – skal Tua altså lyn-hurtigt af med bolden i aften. Tua kommer på en hård prøve i sin debut som startende NFL-quarterback, og det bliver spændende at se, i hvilket omfang han på dette tidlige tidspunkt evner at improvisere, modstå presset, overskue banen og gå gennem sine reads. Forhåbentlig får han det rigtig svært mod et forsvar, som er ved at være spillet varme. Rookie OLB Terrell Lewis er i en rigtig god udvikling, og OLB Leonard Floyd spillede sin bedste kamp i hornene i sidste uge. De defensive backs spiller også mere end fornuftigt. Dog må Rams undvære de to rookie-fænomener på safety-positionerne, Jordan Fuller og Terrell Burgess, som begge er placeret på IR. De har ellers vist sig at være vigtige bidragsydere på forsvaret indtil videre i sæsonen.

CB Jalen Ramsey (20) (image credit: Getty Images)

Skader, opstilling og transaktioner:

På skadesfronten døjer TE Tyler Higbee stadig med en skade i hånden. Han sad ude mod Bears og er questionable til kampen i aften.

Den store nose tackle A’Shawn Robinson er i ugens løb blevet aktiveret fra reserve/NFI-listen. Kort før sæsonstart fik han angiveligt konstateret et eller andet uspecificeret problem med respirationssystemet. Han er heldigvis nu på vej tilbage. Robinson har senest spillet for Lions, men blev i offseason hentet til Los Angeles som free agent. Man havde store planer og forventninger til Robinson – særligt som en klippe i løbeforsvaret. Det bliver spændende at se, hvornår og hvorledes Robinson kan bidrage på et allerede godt defense!

NT A’Shawn Robinson (94) (image credit: www.therams.com)

Rams har desuden frem mod kampen aktiveret OLB Derrick Moncrief fra practice squad, og så får vi jo Rams’ nye kicker, Kai Forbath, at se i aften. Det bliver spændende! Håbet og forventningerne er jo, at Forbath vil bringe noget stabilitet til positionen, som Rams har savnet her i første halvdel af sæsonen.

Dolphins har været forskånet de store skader i år, og det er ikke anderledes frem mod kampen i aften. CB Jamal Perry (fod) er dømt ude, og TE Adam Shaheem (skulder) er questionable. De er ikke startere, så de kan erstattes.

Konklusion:

En spændende kamp med nogle interessante story-lines venter i aften for vores Los Angeles Rams. Formår Rams, efter en kort forberedelsesuge, at få spoleret debuten for en af de mest spændende rookie quarterbacks i lang tid, og således gå til bye week med en 6-2 record, vil det være ganske fantastisk! At få pyntet lidt på den overordnede statistik mod Dolphins vil kun være et plus. Med en ny quarterback bag center i Miami er der dog masser af ubekendte til ligningen, og Dolphins er bestemt ingen walkover: de har således spillet ganske fint i perioder og vandt eksempelvis hele 43-17 over Whiners i spilleuge fem…

GO RAMS!

(Featured image credit: Will Navarro / LA Rams)

Comments are closed.