With the 252nd pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 252nd pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

EDGE CHRIS GARRETT, CONCORDIA!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 19.07.21.

Sidste valg i årets draft blev edge rusher/outside linebacker, Chris Garrett (6’3″, 243lbs) fra Concordia – en af de helt små skoler med et football-program i Division II. Her gjorde Garrett virkelig god figur som pass-rusher især, hvor han gennem sin tre-årige college-karriere blev en af de bedste spillere i D-II med 36,5 sacks, 48,5 tackles for loss og hele 15 forced fumbles (en D-II rekord). På blot 28 kampe!

Garrett er selvsagt rå, og han vil skulle vænne sig til tempo og niveau i NFL. Men college-produktionen har givet ham muligheden for at kæmpe sig til en rolle i rotationen som edge-rusher hos Rams sammen med Ogbonnia Okoronkwo og Terrell Lewis.

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.