With the 249th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 249th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

WR BEN SKOWRONEK, NOTRE DAME!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 13.07.21.

Næstsidste valg i årets draft blev endnu en receiver; Ben Skowronek (6’3″, 220lbs) fra Notre Dame.

Los Angeles Rams lod Josh Reynolds, deres tredjemand på receiverpositionen sidste år, gå under årets free agency periode. Reynolds fortsætter karrieren hos Titans, mens Rams har haft travlt med at opgradere positionen. Den hurtige WR DeSean Jackson blev hentet til med håbet om, at han kan blive sine skader frit og stadig vil have fart nok til at strække banen med sine dybe løb. Van Jefferson viste gode takter sidst i sin rookie-sæson, og man forventer, at han kan tage endnu et skridt i sin udvikling. WRs Robert Woods og Cooper Kupp er selvfølgelig de to faste startere, og så har man altså hentet yderligere forstærkninger til QB Matthew Stafford og offensiven gennem draften ved at vælge de meget forskelligartede pass-catchers WR Tutu Atwell og WR/TE Jacob Harris.

Ben Skowronek kan, som Harris, blive endnu et stort mål for Stafford. McVay og Co. har indset, at man har manglet både størrelse og fart i angrebet. En kendsgerning som kan ligge til grund for nogle af de problemer, man har haft med at score touchdowns, når man kom ned i red zone. Skowronek er stor og stærk, har rigtig god rækkevidde og kan løbe skarpe ruter. Derudover er Skowronek en effektiv og villig blocker nede af banen – hvilket er en super-vigtig del af en receivers arbejde i Rams’ offensive filosofi. Skowronek ligner i det hele taget på mange punkter fjerderundevalget Jacob Harris. Men hvor Harris bliver konverteret til tight end hos Rams, er dette ikke planen for Skowronek, som i første omgang kan koncentrere sig om sine opgaver som backup wide receiver. Enten på den aktive roster, hvis han altså klarer cuttet, eller som en del af practice squad.

Man har med disse valg af atletiske og forskelligartede skill-position-spillere til offensiven tydeligvis draftet til fremtiden og styrket dybden. Det bliver spændende at se, om de nye rookies viser sig at kunne bidrage positivt allerede i starten af sæsonen, eller om det i højere grad er prospects, som vi må vente lidt længere med at få fornøjelsen af.

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.