With the 233rd pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 233rd pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

HB JAKE FUNK, MARYLAND!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 12.07.21.

Første af tre valg sidst i syvende runde blev til special teams, hvor HB Jake Funk (5’10”, 205lbs) nok har størst chance for at bidrage positivt. Her har han klart sin styrke – både som returner og i coverage – selvom han har døjet med en del alvorlige skader undervejs i sin karriere indtil videre – herunder to ACL-skader på samme knæ.

Funk er en sand arbejdshest, som efter de to knæskader kom tilbage og havde en rigtig god sidste sæson for Maryland. En sæson som dog desværre for Funk blev afkortet til blot fem kampe pga. Covid-19. Han udnyttede dog sin chance optimalt og endte med 516 yards og 3 touchdowns på 60 carries samt 10 receptions for 68 yards og 1 TD. Funk er overraskende hurtig og atletisk med gode retningsskift. Han er ganske eksplosiv med bolden i hænderne og en meget instinktiv runningback. Det er dog nok urealistisk at forvente, at Funk kan tilkæmpe sig en rolle på angrebet. I hvert fald i første omgang. Men jeg glæder mig rigtig meget til at se ham i aktion i preseason, og jeg håber, at han er at finde på rosteren ved sæsonstart. Funk kan sagtens vise sig at blive en rigtig god special teamer for L.A. Rams allerede her i 2021.

 GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.