With the 174th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 174th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

DE EARNEST BROWN IV, NORTHWESTERN!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 12.07.21.

Rams byttede deres valg nr. 170 med Texans og rykkede fire pladser tilbage. Det fik Rams et ekstra syvenderundevalg for. I femte runde valgte Rams endnu en spiller til den defensive linje. Earnest Brown IV (6’4½”, 273lbs) passer nok bedst som DE i Rams’ system.

Earnest Brown blev i sin sidste sæson for Wildcats – sin første som starter – belønnet med en All-Big Ten honorable mention recognition. Sæsonen før var plaget af skader, men Brown sluttede sin college karriere med 71 total tackles, 18,5 for loss, 7 sacks, 7 deflections, 2 forced fumbles, 2 fumble recoveries (det ene til TD).

Brown er en instinktiv spiller med en rigtig god størrelse og fysik. Han vil bestemt have en god mulighed for at skabe sig en rolle i rotationen på den defensive linje som erstatning for Morgan Fox. Brown er alsidig og kan spille både indvendig og udvendig på linjen og kan endda bruges i en outside-linebacker rolle.

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: