With the 141st pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 141st pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

TE/WR JACOB HARRIS, UCF!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 11.07.21.

Med deres tredje valg i fjerde runde tog L.A. Rams den imponerende pass catcher Jacob Harris (6’5”, 219lbs). Han kommer nok til at erstatte Gerald Everett som tight end på rosteren, men han er altså lidt af en hybrid, der også har erfaring som wide receiver. Harris er altså en gut, som man vil kunne kreere mismatches med overalt på banen. Head coach Sean McVay har dermed indtil videre i draften fået hjælp til angrebet i form af to helt forskellige typer af passcatchers med den lille og vævre Tutu Atwell – og så Harris, der tilføjer en særlig kombination af størrelse og fart, som Rams’ angreb har manglet.

Med sin imponerende højde, rækkevidde og fart (4.39!), kan Harris virkelig blive et spændende våben som tight end. Men der er givetvis noget vej endnu. Blandt andet fordi positionen er ny for ham, men også da han godt kunne trænge til at få arbejdet noget mere muskelmasse på sin relativt spinkle statur for at kunne være effektiv i blokeringsspillet på linjen. Denne artikel er opdateret efter minicamp og OTA’s, hvor Harris angiveligt gjorde en enddog rigtig god figur. Så han er måske allerede godt på vej i sin udvikling, selvom der stadig må være en del at lære. Hvis man skal tolke lidt på McVay’s udtalelser omkring tight end positionen i podcasten The Flying coach with Sean McVay and Peter Schrager, kunne Harris godt allerede have overhalet sidste års fjerderundevalg på positionen, Brycen Hopkins. Hopkins spillede blot to snaps på angrebet sidste år, og McVay nævner ham ikke med et ord – men er til gengæld fuld af roser til rookie’en.

Harris spillede som sagt på receiverpositionen for UCF Knights, hvor han i to sæsoner greb 49 bolde for 987 yards og ni touchdowns. Selvom det er relativt beskedne antal catches, er det et rigtig godt gennemsnit pr. grebne bold, og Harris kan ydermere cementere sin position på rosteren med sine aldeles fremragende evner i coverage på special team.

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.