With the 130th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 130th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

CB ROBERT ROCHELL, CENTRAL ARKANSAS!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 13.06.21.

L.A. Rams tradede deres pick nr. 121, samt deres sjetterundevalg, med Jacksonville Jaguars for pick nr. 130 i fjerde, nr. 170 i femte og pick nr. 249 i syvende runde. Man valgte med det første pick en ultra-atletisk og rigtig spændende cornerback i Robert Rochell (6’0”, 193lbs).

Cornerback er en fornuftig vej at gå med dette draftpick. Rams mistede jo CB Troy Hill til Cleveland Browns i free agency, så der opstod et åbenlyst behov for hjælp på positionen. Rochell kommer ind og skal i første omgang kæmpe om spilletid med CB David Long Jr., som Rams valgte i tredje runde sidste år. I Los Angeles har man store forhåbninger til Long, som nok i første omgang får mulighed for at overtage Hills ansvarsområder. Men Rochell er alsidig og kan hurtigt spille sig til en rolle i rotationen og som backup både indvendig og udvendig – og han vil måske før eller siden kunne presse Long som tredje cornerback bag Jalen Ramsey og Darious Williams.

Robert Rochell er fra et af de mindre colleges, men han er som skrevet en utrolig atletisk, alsidig og spændende spiller, som har rigtig gode hænder (tidligere receiver, quarterback og runningback i high school). Det gav playmakeren mange eksempler på som defensive back hos Central Arkansas Bears, hvor Rochell havde 10 interceptions, 35 deflections og to forced fumbles/recoveries oveni sine 66 total tackles. Efter en breakout junior-sæson, hvor han startede alle 13 kampe, gjorde Rochell også en god figur til årets Senior Bowl, og så viste han på sin Pro Day, at han også er rigtig hurtig (40 yards på 4.39). Rochell kan sagtens vise sig at være et steal i årets draft, og Rams’ nye defensive koordinator Raheem Morris var efter sigende enddog rigtig vild med ham op til draften. Spændende!

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.