With the 117th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 117th pick in the 2021 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

DT BOBBY BROWN III, TEXAS A&M!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 22.05.21.

L.A. Rams startede godt ud på den sidste spændende dag af årets draft med at vælge en stor og stærk gut til den defensive linje. Tilføjelsen af DT Bobby Brown III (6’4”, 325lbs) hjælper med at udfylde hullet efter Michael Brockers og Morgan Fox.

På trods af sin imponerende størrelse for en bare 20 årig knægt(!) er Brown en yderst atletisk og ganske hurtig defensive lineman. Brown har en smittende entusiasme, og det er bare fedt at se, i videoerne fra de første par dage på faciliteterne i L.A., at Brown inderst inde bare er en kæmpe-stor fan-boy, og at Aaron Donald er hans store forbillede. Det er sørme heller ikke den værste situation at befinde sig i for Brown, som nu får alletiders mulighed for at lære af den allerbedste!

For Texas A&M var Brown en ødelæggende force på linjen, som spillede holdkammeraterne bedre i en stærk SEC konference. Han er en stærk run-stopper, og i sin bedste sæson i 2020 havde Brown flest sacks på holdet med 5,5 (og 11 QB-hits+hurries), samt 7,5 tackles for loss ud af sine 22 total tackles. Det er altså ret godt for en så stor nose-tackle, hvor evner i pass rush ikke er det første, man kommer til at tænke på. Han blev i 2020 anerkendt ved at blive valgt til First Team All-SEC.

Bobby Brown ligner et rigtig godt valg på dette tidspunkt af draften. Han har masser af talent og upside og udfylder et åbenlyst need. Han kan indgå i rotationen og bidrage flere steder på linjen allerede fra dag ét, når eksempelvis Seabastian Joseph-Day eller A’Shawn Robinson skal have et hvil. Han vil kunne bruges både som nose tackle, som defensive tackle (3-tech.) og som defensive end (5-tech.)

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.