Preview Week 2: Rams vs. Falcons

Preview Week 2: Rams vs. Falcons

Los Angeles Rams (0-1) vs. Atlanta Falcons (0-1) kl. 22.05.


[Fra facebook]

For Rams startede 2022-sæsonen med et nederlag til stærke Buffalo i uge 1. Rams så uskarpe og middelmådige ud. Særligt den offensive linje havde problemer med at håndtere Bills’ stærke front seven, hvilket resulterede i et massivt pres på QB Matthew Stafford og hele syv sacks – på trods af at Bills ikke blitzede en eneste gang. Der er dog (endnu) ikke grund til panik. Bills er et stærkt mandskab – en favorit til Super Bowl-titlen i år – og sæsonen er stadig lang.

Falcons tabte også i deres debut. Et nederlag på 26-27 mod deres divisionsrival New Orleans Saints. Men selvom de endte med at tabe den tætte kamp, så Falcons alligevel stærkere ud, end jeg umiddelbart havde forventet. Rams må dog stadig siges at være store favoritter i aften på SoFi Stadium. Også selvom de må håndtere nogle skader. Los Angeles skal altså tilbage på sporet i aften med en sejr – ellers kan vi godt begynde at små-panikke!

For Los Angeles Rams er WR Van Jefferson stadig ikke klar. Det bliver derfor igen op til særligt WRs Ben Skowronek og Tutu Atwell at udfylde hans rolle. Men det bliver endnu mere afgørende at få gang i WR Allen Robinson i denne spilleuge. Rams har også aktiveret WR/TE Jacob Harris midlertidigt fra practice squad. 

På den offensive linje er OC Brian Allen ude i et par uger eller fire. Det har nødvendiggjort visse rokeringer på den offensive linje. Coleman Shelton rykker ind som startende center, mens Tremayne Anchrum rykker op som ny mand på right guard-positionen. OG Jeremiah Kolone er rykket op fra practice squad. LT Joe Noteboom døjer også med en knæskade. Han er questionable, men forventes dog at spille. Bliver han ikke klar, er det den uerfarne AJ Jackson, som skal holde fortet på Staffords blinde side. OLB Leonard Floyd (knæ) er ligeledes questionable. Han har siddet ude de sidste to træningsdage, hvilket aldrig er gode tegn.

For Falcons er det blot HB Damien Williams (ribben), som er dømt ude.

GO RAMS!

(Featured image: ILB Bobby Wagner (45) – source: facebook.com/Rams)

Comments are closed.