Preview Week 3: Rams @ Cardinals

Preview Week 3: Rams @ Cardinals

Los Angeles Rams (1-1) @ Arizona Cardinals (1-1) kl. 22.25.


[Fra facebook]

Sæsonens første divisionskamp for Los Angeles Rams finder sted i aften mod Cardinals i Glendale, Arizona. 

State Farm Stadium er også sæsonens Super Bowl-stadion, men Rams skal blive mere konsistente, konsekvente og koldblodige fremadrettet, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille endnu en kamp i Glendale i denne sæson. Det går ikke med mange kampe som mod Falcons i sidste uge, hvor Rams var meget tæt på at smide en ellers sikker sejr væk til sidst efter at have domineret det meste af de første tre quarters.

Cardinals er, ligesom Rams og resten af NFC West i øvrigt, startet sæsonen 1-1. De går ind i tredje spilleuge med et stort nederlag til Chiefs (21-44) i uge 1 og en sejr over Raiders (29-23) i søndags.

Rams har været plaget af skader her fra sæsonens start. Det har givet anledning til en helt utrolig mængde af bevægelser på rosteren i ugen der gik. Her er et resumé (se også her):

  • Tirsdag: OL Tremayne Anchrum Jr. og CB Troy Hill placeret på injured reserve. OG Oday Aboushi signed fra practice squad. LS Matt Overton released fra practice squad. DE Zach VanValkenburg signed til practice squad. DB Dan Isom waived/injured.
  • Onsdag: OC Matt Skura signed til practice squad. EDGE Takkarist McKinley claimed til den aktive roster fra Titans. OLB Benton Whitley claimed fra practice squad af Chiefs.
  • Torsdag: HB Malcolm Brown signed til practice squad. HB Trey Ragas waived/injured. OLB Keir Thomas waived.
  • Fredag: TE Kendall Blanton claimed til den aktive roster fra Chiefs. DB Shaun Jolly claimed til den aktive roster fra Browns. 
  • Lørdag: WR Van Jefferson placeret på injured reserve. CB Grant Haley signed fra practice squad. OLB Keir Thomas signed til practice squad. WR/TE Jacob Harris er igen midlertidigt forfremmet til den aktive roster.

Ud over de ovenstående bevægelser til injured reserve-listen, er OC Brian Allen (knæ) endnu ikke klar. Coleman Shelton tager en tørn mere som startende center – og i fraværet af Anchrum bliver det AJ Jackson, som skal udfylde rollen som startende RG.

Rookie CB Cobie Durant, som ellers havde både et sack og en interception mod Falcons, er dømt ude med en lyske-skade. Det samme er CB David Long Jr.… Med CB Troy Hill på injured reserve (også lyske) må Rams sætte deres lid til Robert Rochell og rookie Derion Kendrick samt altså nyligt forfremmede Grant Haley.

S Jordan Fuller er questionable med en fiber, han led under træning. Se skadeslisten her.

For Cardinals er WR Rondale Moore (fiber) og LB Zeke Turner (ankel) dømt ude, mens HB James Conner (ankel) er questionable. Conner er vigtig for Cardinals at få klar, men han vil angiveligt være en game-time-decision.

Rams har rigtig gode erfaringer i Arizona på det seneste – lad bare den stime fortsætte i aften!

GO RAMS!

(Featured image: WR Cooper Kupp (10) – source: facebook.com/Rams)

Comments are closed.