Preview Week 6: Rams vs. Panthers

Preview Week 6: Rams vs. Panthers

Los Angeles Rams (2-3) vs. Carolina Panthers (1-4) kl. 22.05.


[Fra facebook]

På mange måder en must-win-kamp for Los Angeles Rams allerede her i sjette spilleuge. Selvom Carolina Panthers kan mønstre et ganske godt forsvar, er de nede på deres tredje-quarterback, PJ Walker, har blot vundet en enkelt kamp og har i mandags allerede fyret head coach Matt Rhule. Rams har bye week efter aftenens kamp, så en sejr at gå til pausen på vil være rigtig godt for moralen. Selvom bye week altså kommer lidt rigeligt tidligt i år, er det nok meget godt: Rams har været banged-up – særligt på den offensive linje og i det bagerste forsvar – men kan forhåbentlig bruge fri-ugen til at få nogle folk tilbage fra skadeslisten.

For L.A. er skadesrapporten nemlig lang igen i denne uge. OC Brian Allen (knæ) og HB Cam Akers blev dømt ude tidligere på ugen. Akers er ikke skadet, men der foregår et-eller-andet internt. Om det er uoverensstemmelser mellem ham og HC Sean McVay; et trade under opsejling – eller noget helt tredje – er ikke til at sige på nuværende tidspunkt.

De store stjerner – WR Cooper Kupp (fod), DT Aaron Donald (fod) og TE Tyler Higbee (ankel) – har alle været questionable, men er heldigvis blevet klar til kamp. CB Cobie Durant (fiber) er også på vej tilbage. Han har ligeledes i ugens løb været questionable, men er altså ude en uge mere. CB David Long Jr. (lyske) og S Taylor Rapp (ribben) er til gengæld begge tilbage i opstillingen efter at have misset tid.

Rams har virkelig haft det svært her til at starte sæsonen og skal til at genfinde sig selv. Det starter forhåbentlig i aften på hjemmebanen SoFi Stadium!

GO RAMS!

(Featured image: OLB Leonard Floyd (54) – source: facebook.com/Rams)

Comments are closed.