Preview Week 9: Rams @ Buccaneers

Preview Week 9: Rams @ Buccaneers

Los Angeles Rams (3-4) @ Tampa Bay Buccaneers (3-5) kl. 22.25.


[Fra facebook]

Hverken Rams eller Buccaneers har fået den start på sæsonen, som man havde forventet. Begge mandskaber kæmper i dén grad med identitetsproblemer, dårligt spil fra deres respektive offensive linjer og medfølgende usikkert spil fra deres veteran-quarterbacks. Her halvvejs gennem sæsonen skal der til at ske noget, hvis Rams og Buccaneers skal have mulighed for at tilkæmpe sig en plads i slutspillet i NFC.

Det føles som om, at QB Tom Brady har hjemsøgt Rams i en evighed – men Rams fik endelig hævn over ham i sidste sæson, hvor de slog Buccaneers ud af slutspillet efter en fantastisk spændende kamp. På det tidspunkt håbede og troede vi alle, at det var det sidste, vi ville få at se til Tom Brady. Sådan blev det jo desværre ikke… Og nu skal Rams altså forsøge at undgå, at Brady alligevel får det sidste ord med minimum en kamp mere.

Rams skal dog først og fremmest forsøge at koncentrere sig om deres eget spil. Der er masser af ting at forbedre – særligt på offensiven. Det bliver dog ikke let mod et rigtig stærkt Buccaneers forsvar.

Heldigvis var sidste uges ankelskade til WR Cooper Kupp ikke alvorlig, og han er aktiv i aften. WR Van Jefferson (knæ) og OC Brian Allen (knæ) er begge questionable, men forventes at spille. HB Cam Akers er tilbage på holdet, efter at man ikke lykkes med at trade ham. Han forventes at være aktiv, men i hvilken rolle er usikkert.

En vigtig men svær udebanekamp venter!

GO RAMS!

(Featured image: CB Jalen Ramsey (5) – source: facebook.com/Rams)

Comments are closed.