Preview Week 11: Rams @ Saints

Preview Week 11: Rams @ Saints

Los Angeles Rams (3-6) @ New Orleans Saints (3-7) kl. 19.00.


[Fra facebook]

Endelig en Rams-kamp på et fornuftigt tidspunkt! Det bliver dog en kamp mellem to mandskaber, som begge nærmest allerede er ude af samtlige slutspilsscenarier… Ifølge FiveThirtyEight er Rams’ chancer for at nå slutspillet i år således nede på blot sølle 6% efter nederlaget til Cardinals sidste søndag. Det er altså ikke matematisk en umulighed endnu – men Rams skal nok ud at vinde stort set resten af kampene på programmet. Og det er jo ikke realistisk, som de spillet indtil videre i år.

LA Rams må undvære OC Brian Allen nok en gang. Han er ude pga. en skadet tommelfinger. ILB Travin Howard må også se med fra sidelinjen med sin hofteskade. DL A’Shawn Robinson har været syg i ugens løb. Han er questionable, men man forventer, at han bliver klar til kamp. Vigtigst af alt er, at QB Matthew Stafford er ude af hjernerystelsesprotokollen. Så må vi bare se, om holdet kan finde ud af at kreere noget offensivt uden WR Cooper Kupp… Det har været svært nok at få noget som helst i gang på angrebet i sæsonen indtil nu. Også med Cooper Kupp, som har stået for over 35% af angrebet. Problemer og skader på den offensive linje har naturligvis den største del af skylden; det har været helt vildt! Men også tvivlsomme spilkald og justeringer undervejs af HC Sean McVay og trænerstaben; et super dårligt løbespil; samt dårlige beslutninger fra QB1, har dødsdømt holdets chancer i år. I bagklogsskabens lys var det efter min mening også en rigtig dårlig beslutning at bytte WR Robert Woods væk i offseason. Ham har Rams savnet – og vil gøre det endnu mere nu, hvor Kupp er ude i en længere periode.

Nå, men med de (jubel)optimistiske briller på, så kan en lang win-streak mod slutspillet jo vise sig at starte lige præcis i aften!

GO RAMS!

(Featured image: CB Jalen Ramsey (5) – source: facebook.com/Rams)

Comments are closed.