With the 77th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 77th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

EDGE BYRON YOUNG, TENNESSEE!


Velkommen i hornene, knægt!

Efter at have traded tilbage et par gange, valgte Los Angeles Rams med deres første af to valg i tredje runde, edge-rusher Byron Young (6’2”, 250lbs). Hvad han mangler lidt af i størrelse, kompenseres af hans atletiske evner. Ud over flotte resultater i vertical- og broad jump er han lynhurtig med en 40-yard tid på 4.34! Han er allerede 25 år, men der er masser at arbejde med, og han kan vise sig at få en stor rolle allerede tidligt i karrieren, hvor han potentielt kan erstatte Leonard Floyd på ydersiden som starter fra dag ét.

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.