With the 89th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 89th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

DT KOBIE TURNER, WAKE FOREST!


Velkommen i hornene, knægt!

Med deres andet pick i tredje runde adresserede Los Angeles Rams igen front seven på forsvaret med valget af DT Kobie Turner (6’2”, 288lbs). Rams har jo mistet kvalitet i rotationen på den defensive linje her under free agency, hvor Greg Gaines og A’Shawn Robinson nu er fortid. Turner spiller i udgangspunktet samme position som Aaron Donald, men han skal dog nok komme på banen i år alligevel. Turner er, som Donald, undersized, hurtig og disruptiv og vil helt sikkert kunne lære en masse under ham, mens han bliver stærkere.

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.