With the 128th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 128th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

QB STETSON BENNETT, GEORGIA!


Velkommen i hornene, knægt!

Los Angeles Rams gik ind i draften med blot en enkelt quarterback på rosteren, så det var ventet, at man ville tage en backup til Matthew Stafford et eller andet sted i løbet af weekenden. Det gjorde man så (allerede) i fjerde runde.

QB Stetson Bennett (5’11”, 190lbs) fra Georgia Bulldogs var eftersigende GM Les Sneads favorit quarterback i hele draften. Men nogle vil mene, at han blev taget lidt for tidligt her. Bennett ligner dog et rigtig godt fit i Sean McVays system. Han er en mobil playmaker; en rigtig vindertype (two-time national champion) – men han er allerede 25 år gammel.

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.