With the 174th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 174th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

OT WARREN McCLENDON JR., GEORGIA!


Velkommen i hornene, knægt!

Los Angeles Rams tradede ned to gange i femte og rekvirerede herved to syvenderunde-picks mere sidst i draften. Med det første af tre kompensationsvalg her sidst i femte runde valgte Rams den 22-årige OT Warren McClendon Jr. (6’4”, 300lbs), som følger med QB Stetson Bennett fra Georgia Bulldogs til L.A. Det er ingen hemmelighed, at Rams’ problemer sidste år i høj grad skyldtes de mange skader til nøglespillere og mangel på kvalificerede backups. Ikke mindst på den offensive linje. Rams adresserede allerede linjen med deres første draftvalg i form af Steve Avila, som kan starte indvendigt allerede fra dag 1. McClendon er endnu et solidt valg, og vil skabe konkurrence og forbedre dybden på linjen generelt. McClendon har primært erfaring på RT, og kan på sigt måske blive Rob Havensteins efterfølger. Men han er alsidig, hvilket er et fællestræk for Rams’ O-line spillere, og noget holdet aktivt søger efter, og man kan vælge at bruge ham primært som backup indvendigt først i karrieren. Selvom han er en stor knægt, mangler han måske stadig lidt fysik, hvis han skal spille som fuldtids-tackle.

McClendon er ikke den mest imponerende atlet, men han har haft tre succesfulde år som starter for Bulldogs og har ikke tilladt et sack siden 2021 og kun tre QB-hits. Så han er bestemt en dygtig pass blocker med potentiale!

Pick selection: Video.

Highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.