With the 175th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 175th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

TE DAVIS ALLEN, CLEMSON!


Velkommen i hornene, knægt!

Allerede med næste pick valgte Los Angeles Rams at adressere angrebet med draftklassens første passcatcher. TE Davis Allen (6’6”, 245lbs) er høj og atletisk bygget, med stærke, naturlige hænder og en rigtig god catch-radius. Han viste ikke helt den fart, som man måske kunne ønske under combine, men han kan sagtens ende med at blive et rigtig godt våben i red zone. Han er en effektiv receiver og en ganske udmærket og lovende blocker.

Allen tilføjes en TE-gruppe, som inkluderer veteran Tyler Higbee, Hunter Long og Brycen Hopkins. Han kommer i første omgang til at kæmpe om en plads som backup med Long (et tredjerundevalg fra 2021, som kom til holdet i denne offseason i Ramsey-byttehandlen med Dolphins) og Hopkins (et fjerderunde-valg fra 2020, som ikke helt har slået igennem endnu). Higbee er jo den oplagte starter, men han er ikke helt ung længere (30), og Rams gør klogt i at begynde at tænke på fremtiden på positionen. Ikke mindst fordi Higbee og Hopkins også er i deres sidste kontraktår.

Allen er altså et rigtig fornuftigt valg her sidst i femte. Han har efter min mening bestemt potentialet til at kunne overtage starterrollen på sigt efter Higbee.

Pick selection: Video.

Highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.