With the 177th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 177th pick in the 2023 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

WR PUKA NACUA, BYU!


Velkommen i hornene, knægt!

Med sidste valg i femte runde tog Rams endnu en passcatcher. Denne gang i form af Puka Nacua (6’2”,205lbs) fra BYU. Nacua er en super spændende og alsidig spiller, som, med sin evne og villighed til at bidrage overalt på banen–også i blokeringsspillet–sender tankerne hen på den savnede WR Robert Woods. Nacua er ikke specielt hurtig, men med god kropskontrol kan han vinde en-mod-en. Han er en god route runner som også er blevet brugt på screens, i løbespillet og på jet-sweeps. Nacua var den ledende receiver for Cougars sidste sæson med 48 receptions for 625 yards og 5 TDs (med 209 rushing yards og 5 TDs oveni) og var også holdkaptajn.

I skrivende stund er training camp rigtig godt i gang (ja, jeg er blevet meget forsinket med disse draft-posts…!). Her har Nacua indtil videre imponeret alt og alle lige siden OTAs. Der er dog hård kamp om positionen som tredje receiver bag Cooper Kupp og Van Jefferson mellem især ham, TuTu Atwell, Ben Skowronek og Demarcus Robinson–men uanset resultatet heraf skal Nacua nok få spilletid i 2023. I værste fald som dybde i en backup-rolle. Nacua prøves også af som punt returner.

Endnu et rigtig lækkert valg her i femte runde!

Pick selection: Video.

Highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: theramswire.usatoday.com)

Comments are closed.