Preview Week 1: Rams @ Seahawks

Preview Week 1: Rams @ Seahawks

Los Angeles Rams (0-0) @ Seattle Seahawks (0-0) kl. 22.25.


[Fra facebook]

Sæsonen 2023 starter nu! Efter en offseason hvor Rams har sagt farvel til en mængde veteraner og profiler, og goddag til et uhørt antal rookies, skyder Los Angeles Rams sæsonen i gang søndag aften mod en af divisionsrivalerne, Seahawks, på udebanen Lumen Field i Seattle!

Som led i en spareøvelse, og for at sætte sig holdet op for succes i årene der kommer, er Rams tyndt besat på mange positionsgrupper (roster). De er unge og uerfarne, og spåes ikke mange chancer i 2023. Jeg tror da heller ikke på Super Bowl i år, og det bliver svært at hente en sejr hjem fra Seattle i aften, men hvis Rams undgår de mange skader, som vi så i 2022, så kan de godt ende med at overraske mange. Rams har jo stadig QB Matthew Stafford, DL Aaron Donald og ganske solide receivere ledet af WR Cooper Kupp. Sidstnævnte starter dog sæsonens første fire kampe på IR, mens man håber at få styr på en genstridig muskelskade. Van Jefferson, Ben Skowronek, Tutu Atwell og rookie Puka Nacua må steppe op i Kupps fravær. Samt tight ends og running backs, selvfølgelig. Den offensive linje er raske og bør, med erfaringen fra sidste år og tilføjelse af talent i draft (LG Steve Avila) og free agency (backup OG Kevin Dotson) være bedre stillet end sidste år. Joe Noteboom træder lidt overraskende ind som starter på RG ved siden af RT Rob Havenstein, mens Alaric Jackson vandt pladsen som startende LT (depth chart).

Forsvaret ser mere suspekt ud. Hvor presset skal komme fra, udover Donald, er svært at se, og Rams’ secondary er meget uerfarne.

Dét bliver i hvert fald spændende!

Skadesmæssigt ser det okay ud indtil videre. Udover Kupp, er TE Hunter Long (lår) også blevet placeret på IR i ugens løb. Her befinder rookie edge rusher Ochaun Mathis (knæ) sig også. Og så er rookie QB Stetson Bennett dømt ude med en skulderskade (skadesrapport). Man har midlertidigt forfremmet QB Brett Rypien fra practice squad (lad os håbe, at han ikke kommer på banen!). Ellers er alle andre good-to-go! Rams har ingen kicker på den aktive roster pt., men Brett Maher fra practice squad er hentet op. Denne finte kan Rams benytte tre gange, uden at man bruger en rosterplads på ham. Man risikerer selvfølgelig, at han nappes fra practice squad af et andet hold.

Jeg håber, at Rams viser tænder og overpræsterer i år — allerede her fra uge 1! Bliver det en lang sæson, kan vi se frem mod et ’24 med masser af cap-room, et tidligt førsterundevalg og en tilbagevenden til Rams’ aggressive roster-opbygnings-strategi.

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.