Preview Week 3: Rams @ Bengals

Preview Week 3: Rams @ Bengals

Los Angeles Rams (1-1) @ Cincinnati Bengals (0-2) kl. 02.15.


[Fra facebook]

Monday Night Prime Time Football… er altså ikke så fedt, når man bor herovre i Europa…
Kl. lort i nat tørner vores Los Angeles Rams ud til et rematch fra Super Bowl 2021-22. Denne gang på udebane mod Cincinnati Bengals. En kamp som Rams faktisk har en udmærket mulighed for at vinde! Bengals er startet overraskende skidt, og QB Joe Burrow døjer med en lægmuskel-skade. Bengals trækker beslutningen til det sidste, men seneste nyt er, at han forventes at spille. Dog vil han være langt fra 100%.

Rams er modsat Bengals startet sæsonen overraskende stærkt! Jo, de endte da med at tabe over Whiners i sidste uge, men det var en spændende kamp mod et stærkt hold, og Rams viste fortsat rigtig gode takter og hang på langt ind i fjerde.

Skadesmæssigt ser det også fint ud for Rams. Rookie WR Puka Nacua, er, som i sidste uge, questionable til aftenens kamp med en muskelskade i mave-/side regionen. Han forventes dog at spille. De sidste par kampe er Puka blevet brugt uforholdsmæssigt meget, og han har allerede fået en stor rolle på et angreb med ny energi og nerve.

Joe Noteboom, som har gjort det fortrinligt i sin nye rolle som startende RG, udgik fra sidste uges kamp med en skulderskade. Hans fravær kunne ses og mærkes med det samme på den offensive linje. Det viste sig heldigvis ikke at være en alvorlig skade, og han er klar til kamp i nat.

HB Cam Akers var yderst overraskende inaktiv i sidste uge. Han er i mellemtiden blevet byttet til Vikings. Efter tre års op- og nedture blev det angiveligt til sidst Akers’ personlighed, eller måske arbejdsmoral, som ikke passede ind i den kultur, man gerne vil bygge op i L.A. HB Kyren Williams har vist gode takter i år. Han ser ud til at kunne bære rollen som starter fremadrettet. Ronnie Rivers, rookie Zach Evans og Royce Freeman supplerer på positionen.

Kan Rams fortsætte det gode spil og tage anden sejr i den unge sæson her natten til tirsdag? Vi krydser alt, hvad der krydses kan!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.