Preview Week 4: Rams @ Colts

Preview Week 4: Rams @ Colts

Los Angeles Rams (1-2) @ Indianapolis Colts (2-1) kl. 19.00.


[Fra facebook]

Efter en ellers god start spillede Rams en dårlig kamp i sidste uges nederlag til Bengals. Her i uge 4 venter så Indianapolis Colts i en sjælden kl. 19-kamp. En udebanekamp som sikkert bliver svær, men som meget gerne skal vindes! Ellers kan Rams let risikere at være 1-4 efter næste uges kamp mod stærke Eagles – og så er der meget langt op!

Skadesmæssigt må Rams måske undvære LT Alaric Jackson (fiber). Da han udgik i mandags, satte man Zach Thomas ind. Det var ingen succes. Hvis Jackson ikke spiller, kunne jeg derfor forestille mig, at Joe Noteboom rykkes ind på sin gamle plads som left tackle.

TE Tyler Higbee og WR Ben Skowronek er begge questionable med akilles-problemer, men Higbee lyder i hvert fald til at blive klar. S John Johnson III er også questionable.

WR Puka Nacua ser ud til at være blevet sin muskelskade kvit og er helt klar til kamp.

For Colts er rookie QB Anthony Richardson tilbage efter at have siddet ude en spilleuge med hjernerystelse. En spændende og dynamisk spiller, som også kan give problemer med sine løbeevner.

Til gengæld ser det skidt ud for Colts’ offensive linje, hvor både startende center Ryan Kelly og startende left tackle Bernhard Raimann er dømt ud. Også med hjernerystelsessymptomer. DT DeForest Buckner har ikke trænet hele ugen pga. lyske- og rygproblemer. Han er questionable.

Det bliver desuden et gensyn med Rams’ tidligere kicker Matt Gay, som er kommet til Indianapolis til denne sæson. Her har han startet sæsonen rigtig fint og har endnu ikke misset et spark.

Vi må krydse fingrene for en bedre præstation end i sidste uge!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.