Preview Week 5: Rams vs. Eagles

Preview Week 5: Rams vs. Eagles

Los Angeles Rams (2-2) vs. Philadelphia Eagles (4-0) kl. 22.05.


[Fra facebook]

Heldigvis holdt Los Angeles Rams stand i sidste uge og vandt i overtid i Indianapolis efter en heroisk indsats af QB Matthew Stafford og rookie WR Puka Nacua. Vigtigt! Ikke mindst fordi Rams står overfor en stor udfordring i aften mod ubesejrede Philadelphia Eagles; et rigtig stærkt mandskab, som jo også gjorde en god figur i Super Bowl i sidste sæson.

Der er dog et par faktorer, som giver forhåbninger om en tæt kamp og muligheden for en potentiel overaskelse i aften. For det første har Rams her op til kampen aktiveret både WR Cooper Kupp (fiber) og rookie OLB Ochaun Mathis (knæ) fra IR-return. Rams’ offense har været ganske potent her i starten af sæsonen, men tilføjelsen af en af ligaens allerbedste på receiverpositionen vil helt sikkert gøre angrebet endnu sværere at håndtere for modstanderen. Jeg ser i hvert fald frem til at se, hvordan ham og Puka bruges sammen! Og så er Rams på hjemmebane.

Skadesmæssigt må Rams desværre undvære OL Joe Noteboom (lyske). Kevin Dotson har gjort det udmærket i hans fravær på right guard-positionen. LT Alaric Jackson (fiber), som sad ude i sidste kamp, er questionable, men forventes at spille. DE Desjuan Johnson er blevet opereret i sin tommel og er doubtful.

Eagles må blandt andre undvære stærke DT Fletcher Cox (ryg) og startende OG Cam Jurgens (fod).

En svær kamp venter! Det vil være lidt sensationelt, hvis Rams tager den her!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.