Preview Week 6: Rams vs. Cardinals

Preview Week 6: Rams vs. Cardinals

Los Angeles Rams (2-3) vs. Arizona Cardinals (1-4) kl. 22.25.


[Fra facebook]

Los Angeles Rams skal senere i aften forsøge at komme tilbage på .500 i et opgør mod divisionsrivalerne Arizona Cardinals på hjemmebanen SoFi Stadium i Inglewood, Californien. En kamp der bør være til at vinde, selvom Cardinals, på trods af en 1-4-record, har vist sig at være nogenlunde kompetitive.

Skadesmæssigt er Rams’ OL Joe Noteboom (lyske) questionable. Det er ILB Ernest Jones (knæ) også. Han kan dårligt undværes, men det lader heldigvis til, at han er aktiv i aften. DT Larrell Murchison (knæ) er ligeledes questionable.

Cardinals er mere skadesplagede. De må undvære S Jalen Thompson, mens en mængde spillere er questionable. Herunder WR Marquise Brown, DT Jonathan Ledbetter og OLB Josh Woods.

Det bliver i øvrigt lidt sjovt at følge den danske OC Hjalte Froholdt mod DT Aaron Donald og Co.!

Den skal bare vindes den her!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.