Preview Week 7: Rams vs. Steelers

Preview Week 7: Rams vs. Steelers

Los Angeles Rams (3-3) vs. Pittsburgh Steelers (3-2) kl. 22.05.


[Fra facebook]

Her i spilleuge syv skal Los Angeles Rams forsøge at holde gang i de positive takter mod Pittsburgh Steelers på SoFi Stadium i Inglewood, Californien. Det er tredje hjemmebanekamp i træk for Rams, inden holdet begynder en længere stime af udebanekampe.

Steelers kan vise sig at blive en svær modstander i aften, og kampen kan blive tæt. Steelers kan særligt mønstre et godt forsvar med OLB T.J. Watt i front, men Rams har da bestemt muligheder for at komme over de .500, hvis de ellers kan blive lidt mere konsistente og spille mere end én god halvleg.

Skadesmæssigt er Rams’ DT Larrell Murchison (knæ) questionable. Det er ILB Ernest Jones (knæ) og WR Ben Skowronek (akilles) også. Jones og Skowronek forventes dog at spille, mens Murchison, som også sad ude i sidste uge, nok ikke kommer i uniformen.

CB Derion Kendrick blev i mandags anholdt for besiddelse af et skjult håndvåben. Han har derfor også været tvivlsom, men det ser ikke ud til, at hans kamp er i fare.

Den helt store nyhed frem mod denne spilleuge var dog, at både Rams’ første- og andetvalg på runningbackpositionen, Kyren Williams og Ronnie Rivers, er blevet placeret på short term injured reserve efter at være udgået med skader i sidste uge. Det er smadderærgerligt – særligt for Kyren Williams, som i dén grad havde en breakout-out kamp mod Cardinals!

Rams har hentet veteranen HB Myles Gaskin til holdet fra Vikings’ practice squad samt en god gammel kending i HB Darrell Henderson. Henderson er i første omgang hentet til practice squad. Netop Henderson og HB Royce Freeman forventes i denne uge at lede løbespillet med rookie HB Zach Evans som backup og change-of-pace back.

Steelers må undvære TE Pat Freiermuth.

Kom så Rams! Det vil godt nok være rart med to sejre i træk!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.