Preview Week 11: Rams vs. Seahawks

Preview Week 11: Rams vs. Seahawks

Los Angeles Rams (3-6) vs. Seattle Seahawks (6-3) kl. 22.25.


[Fra facebook]

Los Angeles Rams startede sæsonen godt med en overraskende sikker sejr på 30-13 over divisionsrivalerne fra Seattle på udebane i spilleuge 1. Siden da er det for begge hold gået lidt mere, som man måske forventede før sæsonen startede. Her midtvejs har Rams i hvert fald hårdt brug for en sejr, hvis de skal holde liv i det spinkle håb om slutspilsplaceringer. Jeg læste et sted i ugens løb, at Rams lige nu blot har 14% chance for at komme ind blandt det gode selskab…

Rams er dog efter deres bye week i ret god forfatning skadesmæssigt. Det er blot CB Cobie Durant (skulder), som er questionable frem mod Seattle-kampen. QB Matthew Stafford (tommel) bider smerterne i sig og er tilbage under center igen. QB Carson Wentz er henover pausen hentet til som hans nye primære backup. Efter utilgiveligt ringe spil er tidligere backup Brett Rypien blevet fritstillet. RT Rob Havenstein (læg) og ILB Ernest Jones (knæ), som begge sad ude i spilleuge 9, er også klar til kamp. Derudover har Rams fået både TE Hunter Long og NT Bobby Brown III tilbage fra IR. Så ser man bort fra de to runningbacks, som stadig er på injured reserve, er Rams nærmest så slagkraftige, som de kan være. Det vil dog stadig være lidt af en overraskelse, hvis Rams kan tage en sejr mod Seahawks endnu en gang. Meeen, ser man bort fra sidste sæson, har HC Sean McVay historisk haft et rimelig godt tag på Pete Carrolls Seattle Seahawks, så det er da ikke helt umuligt! Kampen spilles hjemme i L.A. på SoFi Stadium.

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.