Preview Week 12: Rams @ Cardinals

Preview Week 12: Rams @ Cardinals

Los Angeles Rams (4-6) @ Arizona Cardinals (2-9) kl. 22.05.


[Fra facebook]

Så venner! Efter en vigtig sejr over Seahawks i sidste uge venter endnu en divisionskamp i aften! Denne gang skal Rams en tur til ørkenen i Glendale, Arizona. Rams vandt det første opgør mod Cardinals 26-9. En gentagelse vil være yderst velkommen og vil forbedre Rams’ playoff-chancer markant. Ifølge New York Times har Rams lige nu omkring 15% chance for at nå slutspillet. Cardinals har dog i mellemtiden fået QB Kyler Murray tilbage.

Skadesmæssigt ser det rigtig fint ud; L.A. er nærmest på fuld kraft.
S Quentin Lake (fiber) er dog dømt ude, mens WR Ben Skowronek (hofte) er questionable. Ellers er alle mand blevet klar til kamp. Inklusiv WR Cooper Kupp som ellers udgik i sidste uge med en ankelskade.
HB Kyren Williams (ankel) – som havde en breakout-kamp netop i sidste opgør mod Cardinals – og S Jason Taylor II (lyske) er også tilbage i denne uge fra deres ophold på injured reserve-listen.

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.