Preview Week 15: Rams vs. Commanders

Preview Week 15: Rams vs. Commanders

Los Angeles Rams (6-7) vs. Washington Commanders (4-9) kl. 22.05.


[Fra facebook]

Overtidsnederlaget til Ravens i sidste uge var svær at komme sig over, synes jeg…

Men der blev da vist en masse gode takter! I aften er Rams tilbage på hjemmebanen, hvor de skal møde et, på papiret, noget svagere hold end Ravens. Selvom en sejr i sidste uge ville have pyntet gevaldigt på slutspilschancerne, er Rams stadig ikke helt ude endnu – men der skal en sejr til i aften! Vi er i ‘must-win’ territoriet nu.

WR Tutu Atwell (hjernerystelse) og RT Rob Havenstein (lyske) har været questionable på skadesrapporten her i ugens løb, og er desværre inaktive i aften. DL Aaron Donald har også været questionable med en sen lyske-skade, men han er til gengæld klar.

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.