Preview Week 17: Rams @ Giants

Preview Week 17: Rams @ Giants

Los Angeles Rams (8-7) vs. New York Giants (5-10) kl. 19.00.


[Fra facebook]

Los Angeles Rams er, med de sidste ugers gode spil, stadig i kamp om slutspilspladserne! Lige nu er sandsynligheden omkring 70%. Men det kræver i første omgang endnu en sejr i aften – denne gang på udebane mod NY Giants – hvis missionen virkelig skal lykkes! En must win-kamp – men også en kamp, som Rams burde kunne vinde rimelig komfortabelt. Kommer Rams i slutspillet, vil det være en stor positiv overraskelse i en sæson, som på forhånd lignede et mellem-år eller enddog et genopbygningsår. En sæson hvor mindst $80 mio. af cappen bruges på spillere, som ikke længere er en del af klubben, og hvor blot tre startere er tilbage på forsvaret fra sidste år. Uanset hvad, har Rams vist, at man har nogle vigtige brikker at kunne bygge op omkring til de kommende sæsoner. Samt at mange af de unge mellemrunde spillere fra de sidste par drafts, bestemt kan spille bold og er værd at holde fast i. Fremtiden ser lys ud!

Skadesmæssigt ser det udmærket ud. WR Puka Nacua (hofte), OT Alaric Jackson (lår), OL Joe Noteboom (fod), ILB Ernest Jones (syg) er dog alle questionable. Men de forventes at spille. CB Tre Tomlinson (fiber) er fortsat inaktiv.

Selvom vi for en gangs skyld får en tidlig kamp, er det dog alligevel på et lidt fjollet tidspunkt her for os i Danmark, hvor de fleste måske lige har sat sig ved nytårsbordet efter Dronningens tale til folket. Jeg får i hvert fald ikke kampen set live…

Tak for i år, Rams-fans! Og godt nytår!

GO RAMS!

(Featured image: facebook.com/Rams)

Comments are closed.