With the 99th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 99th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

S KAMREN KINCHENS, MIAMI!


Velkommen i hornene, knægt!

Med det første af i alt fem kompensationsvalg i årets draft tog Los Angeles Rams S Kamren Kinchens (5’11”, 203lbs) sidst i tredje runde. Kinchens er en instinktiv, aggressiv og forudseende safety, som har et godt øje til bolden og er en god tackler. Han er ikke den hurtigste eller mest atletiske safety i draften, men grundet hans særlige evne til at placere sig rigtigt og hans timing på blitzes, var han af flere draft-eksperter rangeret væsentligt højere. Han kan vise sig at være et lille steal, og jeg bliver ikke vildt overrasket, hvis han vinder starterrollen som free safety allerede i løbet af sin rookie-sæson.

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com on X)

 

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.