With the 83rd pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 83rd pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

HB BLAKE CORUM, MICHIGAN!


Velkommen i hornene, knægt!

Første pick i tredje runde blev brugt på angrebet med valget af runningback Blake Corum (5’8”, 205lbs) fra Michigan. Med masser af god erfaring og succes fra et run-heavy offense for Wolverines de sidste par år, er Corum sandsynligvis klar til at komplementere HB Kyren Williams allerede fra start. Corum er ikke stor, og mangler måske lidt i topfart, men han er kompakt og har en lækker løbestil. Han er en shifty runner med gode cuts, god balance og et rigtig godt blik for løbebanerne.

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com on X)

 

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.