With the 39th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 39th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

DT BRADEN FISKE, FLORIDA STATE!


Velkommen i hornene, knægt!

I anden runde af årets NFL Draft byttede Los Angeles Rams sig op for at vælge DT Braden Fiske (6’4”, 292lbs). Rams gav Panthers valg nr. 52, et femterundevalg (155) samt et andenrundevalg næste år. En anelse dyrt, men defensive tackles fløj hurtigt af brættet i starten af anden runde, og Rams var vilde med Fiske og havde ham rangeret højt. Ligesom førsterundevalget Jared Verse kommer Fiske fra Florida State Seminoles, hvor de sammen var en del af et imponerende forsvar. De to er ikke blot gode holdkammerater, som supplerer hinanden fremragende, men også rigtig gode venner.

Valget af Fiske er endnu et udtryk for, at man forsøger at erstatte noget af den produktion, som DL Aaron Donald stod for. Fiske er lidt den samme type som Donald – dog i øvrigt uden at sammenligne dem for meget. Fiske er hurtigt ude af starthullerne after snappet, er stærk med hurtige fødder og en high motor. Og så er han både en effektiv passrusher og runstopper.

Et spændende valg! Jeg tror, at han med tiden kan blive rigtig god på linjen hos Rams!

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com on X)

 

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.