With the 19th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 19th pick in the 2024 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

EDGE JARED VERSE, FLORIDA STATE!


Velkommen i hornene, knægt!

Det var hele 2919 dage siden Los Angeles Rams sidst valgte en spiller i første runde (QB Jared Goff i 2016). Nu er dén tæller så endelig blevet nulstillet med valget af edge rusher Jared Verse (6’4”, 254lbs) med pick nummer 19 af 2024-draften.

Rams gik ind i draften med needs på den defensive side af bolden, og med rekordmange offensive spillere valgt til at starte med (14!) forløb første runde lige som man kunne håbe på! Der var ellers vedholdende rygter om, at Rams ville trade op. Men man valgte altså i sidste ende at blive, hvor man var og vælge en pass rusher med holdets første valg.

Rams’ alltime GOAT DL Aaron Donald valgte jo desværre at pensionere sig selv her i offseason. Den presence og det pres på quarterbacken, som han egenhændigt genererede, kan ikke bare erstattes 1-til-1. Man må sprede passrushet og forventningerne ud på flere positioner og spillere, og derfor blev det også endnu vigtigere at styrke en position som edge rusher – en position som ikke har været specielt stærkt besat på det seneste. Med Kobie Turner indvendigt, som jo havde en fremragende rookie-sæson på den defensive linje sidste år, og så Jared Verse på modsatte side af Byron Young, håber Rams, at man kan afbøde de værste defensive tømmermænd efter Donalds farvel.

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com on X)

 

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.