Cornerback Dwayne Gratz til Rams

Cornerback Dwayne Gratz til Rams

CB #21 Dwayne Gratz (photo credit: www.jaguars.com)


Rams’ cornerback nr. 1 Trumaine Johnson led sidst i søndagens kamp en ankelskade. Det ser ud til at være en såkaldt high ankle sprain, altså en forstuvet ankel. Det kommer sandsynligvis til at tage nogle uger, før Trumaine Johnson er 100% igen.

Og da Rams dagen før søndagens kamp fritstillede CB Coty Sensabaugh for at give plads til forstærkninger på den defensive linje, blev Johnsons skade et akut problem, da Rams dermed var ekstremt tyndt besatte på positionen.

Jaguars havde netop fritstillet 26-årige Dwayne Gratz (5’11”, 199lbs). Valgt i tredje runde af 2013-draften startede Gratz 8 ud af 10 kampe i hans rookie-sæson. Han var fuldtidsstarter stort set hele sin anden sæson, men mistede sidste år sin starterrolle, og har i denne sæson ikke bidraget med meget positivt ud over på special teams. Han har i de 3+ sæsoner i Jacksonville startet 25 kampe og samlet 119 tacklinger, 12 deflections, 3 interceptions og 1 touchdown sammen. Jeff Fisher kunne rigtig godt lide ham, da han kom ud af college, så Fisher og Snead tøvede ikke med at lægge billet ind på ham, da han blev ledig på markedet.

Gratz kommer i første omgang til at være 4. cornerback og får formentlig en rolle på special teams. Undrafted free agent Troy Hill kommer til at starte igen sammen med E.J. Gaines (som heldigvis er frisk igen!), med Lamarcus Joyner i slotten.

DL Morgan Fox, som fik under en uge på den aktive roster i denne omgang, er blevet waived for at gøre plads til Gratz. Hvis ikke et andet hold gør krav på ham, er han på vej tilbage til practice squad.

Comments are closed.