Preview Week 13: Rams @ Cardinals

Preview Week 13: Rams @ Cardinals

Los Angeles Rams (8-3) @ Arizona Cardinals (5-6) d. 03.12.17, kl. 22.25


University of Pheonix Stadium i Glendale, Arizona, danner i aften rammen om Los Angeles Rams’ andet møde med divisionsrivalerne Arizona Cardinals.

Årets første møde foregik i London og gik jo over al forventning. Rams tævede således i syvende spilleuge Cardinals med hele 33-0, og selvom vi ikke nødvendigvis kan forvente en gentagelse af dét resultat i aften, er Rams på papiret rimelig klare favoritter.

Rams sikrede sig med sejren over Saints i sidste uge den første non-losing season siden 2006(!) og går ind i trettende spilleuge med en 8-3 record. De er stadig etter i NFC West, men er dog langt fra tilfredse. Der skal da helt sikkert også mindst et par sejre mere til, før en playoff plads er sikret. Med de præstationer vi har været vidne til i år – især den utrolige forbedring af angrebet, som head coach Sean McVay har faciliteret – skulle det dog også være muligt.

Cardinals’ mange skader har sat en kæp i hjulet på holdets planer i år. Holdet er 5-6 og har i den grad brug for en sejr i aften. Stjernen på runningbackpositionen, David Johnson, fik blot en enkelt kamp, hvorefter han måtte på injured reserve, og QB Carson Palmer blev skadet i den seneste kamp mod Rams. Palmer er også blevet placeret på IR men kan dog måske komme tilbage senere. Med nogle kampe under bæltet har back-up QB Blaine Gabbert (QBR87.6, 61.1%, 498yds, 5TDs, 3INTs) dog spillet udmærket. Han har i hvert fald gjort det bedre end den sædvanlige reserve, Drew Stanton, men Rams’ stærke pass rush må alt andet lige forventes at kunne komme ind og drille Gabbert i aften og forhåbentlig tvinge ham til at begå nogle kostbare fejl.

En sejr i aften over Cardinals vil lune gevaldigt inden næste uges svære kamp mod Eagles.

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

Skadeslisten var lang i starten af ugen, men det lysnede gevaldigt fredag, hvor det blot var WR Robert Woods og OLB Connor Barwin der ikke trænede fuldt med. Barwin og Woods er som ventet ude et par uger endnu.

Rams står til at få CB Nickell Robey-Coleman tilbage i aften efter et par ugers fravær. Det betyder, at Lamarcus Joyner kan fokusere udelukkende på sin rolle som startende free safety.

Rookie WR Josh Reynolds fik en udvidet rolle mod Saints i Woods’ fravær og kvitterede for tilliden med 4 receptions for 37 yards og et TD. Han led dog en mindre ankelskade i opgøret, men bliver klar til at forsøge at gentage succesen på ydersiden i aften.

CB Kayvon Webster (ankel) og TE Tyler Higbee (sygdom) bliver også klar.

Lidt overraskende trænede begge de knæskadede runningbacks, Malcolm Brown og Lance Dubar, fuldt med i fredags. De er questionable, men man kan dog ende med at spare dem en uge mere.  

Den startende veteran, LOLB Connor Barwin, led i kampen mod Saints en mindre fraktur i underarmen. Han har derfor fået indopereret en metalplade og vil være ude i et par uger.

Rookie Samson Ebukam vil tage hans plads i den den startende lineup. Han har spillet bedre og bedre i sin begrænsede rolle i rotationen her på det sidste og så også god ud mod Saints, hvor han bl.a. fik et godt sack på Drew Brees.

For at forstærke dybden på positionen har man derudover forfremmet OLB Carlos Thompson fra practice squad (læs lidt om ham her). Syvenderundevalget Ejuan Price er til gengæld blevet waived. Thompson har et par års erfaring fra Texans bag sig og har en bedre fysik end Price som strongside linebacker.

OLB Carlos Thompson (53) (image credit: www.therams.com)

Cardinals kommer ind til trettende spilleuge med flere problemer på skadesfronten. Tre startere er allerede dømt ude: DL Corey Peters (ankel), LB Deone Bucannon (ankel) og WR John Brown (tå). Derudover er man pessimistiske omkring HB Adrian Peterson, som døjer med sin nakke. Kan han ikke spille i aften, har Arizona ikke meget at komme med på runningbackpositionen. HB Kerwynn Williams, som blot har løbet 28 gange i år, vil så sandsynligvis starte inde.

Konklusion:

Det er dejligt at gå ind i en december måned, hvor Rams så absolut stadig er med i playoff billedet! Denne divisionskamp mod Arizona Cardinals burde tilmed kunne vindes, så Rams kan gå ind til næste uges top-opgør mod Eagles med en 9-3 record. Intet er dog sikkert i football, så vi krydser i hvert fald alt, hvad krydses kan her i sofaen i Nyborg, når mandskabet i hornene tørner ud på banen kl. 22.25 i aften!

QB Jared Goff (16) og HB Todd Gurley (30) (image credit: www.therams.com)

GO RAMS!

(Featured image: HB Todd Gurley (30) vs. Cardinals uge 7, 2017 – credit: Matt Dunham / AP Photo)

GemGem

GemGem

4 thoughts on “Preview Week 13: Rams @ Cardinals

  1. Solid kamp. Der blev lavet nogle justeringer i pausen også blev sejren kørt sikkert hjem.

    Det var nydeligt.

    Det er langt mere rart at se Rams vinde kampen end ørkenvandringen de sidste mange år.

    1. Må indrømme at have været lidt nervøs ved halvlegen, men, som du skriver, så panikkede holdet aldrig og kørte den sikkert hjem efter et par fornuftige justeringer. Dejligt at se!

Comments are closed.

Comments are closed.