Skader, skader, skader…

Skader, skader, skader…

De sidste to sæsoner eller mere har Los Angeles Rams været nærmest historisk forskånet for alvorlige skader til nøglespillere. Den æra er for alvor forbi nu. Inden denne uge bestod Rams’ injured reserve blot af ILB Micah Kiser, som var udset en stor rolle i år som starter, samt af rollespillerne EDGE Justin Lawler og OLB Josh Carraway. De har dog nu fået selskab af tre startere.

CB Aqib Talib var inaktiv til kampen mod Whiners i søndags med en ribbens-skade. Skaden var dog så alvorlig, at man efter kampen valgte at placere Talib på IR/return-listen. Det betyder, at man håber, at Talib kan vende tilbage sidst på sæsonen. Dog skal der minimum gå otte uger.

Under kampen i sjette spilleuge mod Whiners udgik den startende LG Joseph Noteboom med hvad der lignede en alvorlig knæskade. Det var det også. Efterfølgende undersøgelser påviste, at Noteboom har overrevet både sin ACL og sin MCL. Andenårsspilleren er dermed færdig for sæsonen. Det er et alvorligt slag for Rams. Ikke nødvendigvis fordi Noteboom har spillet godt – sammen med resten af den offensive linje har han tværtimod ikke imponeret – men fordi der ikke er noget dybde bag ham. Søndagens erstatning, Jamil Demby, har spillet rigtig dårligt, når han er kommet ind i år, så den næste starter på left guard-positionen kan meget vel blive rookie OT David Edwards eller OC/OG Austin Corbett, som man netop har traded sig til (mere om det i den næste artikel).

Som om ovenstående ikke var rigeligt, udgik den super dygtige strong safety John Johnson III (billedet) også fra nederlaget mod Whiners. Han led en skulderskade, som desværre viser sig at kræve en operation. Johnson er derfor også blevet placeret på IR. S Marqui Christian er next man up, mens rookie Taylor Rapp også forventeligt må få en større rolle. Undrafted free agent rookie safety Jake Gervase er blevet promoveret fra practice squad.

Alle de mange skader har skabt nogle huller på rosteren, som Rams lige nu er ved at forsøge at udfylde. Læs den næste blog-post her for nogle af de efterfølgende trades og transaktioner.

(Image: SS John Johnson III (43) – credit: Sean M. Haffey / Getty Images)

Comments are closed.