Trades, trades, trades…!

Trades, trades, trades…!

Efter sjette spilleuges mange skader (læs om dem her) begyndte Los Angeles Rams straks at lappe på rosteren. Første punkt på dagsordnen var at adressere den offensive linje. Det gjorde de ved at bytte sig til Austin Corbett fra Cleveland Browns for et femterundevalg i 2021. Corbett blev valgt med det første pick i anden runde af sidste års draft som en fremtidig starter på guard- eller centerpositionen. Han nåede dog aldrig at vinde et starterjob på de halvandet år, han tilbragte i Cleveland. Forhåbentlig er der noget kvalitet her, som O-line coach Aaron Kromer kan få frem. I så fald er dette trade rigtig god værdi på en linje, der i dén grad er tyndt besat.

OL Austin Corbett (63) (image credit: Ryan Kang / AP)

CB Aqib Talib blev jo placeret på injured reserve, men det forhindrede ikke Rams i at bytte deres anden startende cornerback væk. Marcus Peters er således historie hos Rams. En historie som har været meget op-og-ned i hans tid i hornene. Selvom Peters havde sine svagheder, og eksempelvis ikke var så vild med at tackle, kunne jeg nu ret godt lide hans spil og personlighed. Han ønskes alt det bedste fremover! Peters ville være free agent efter denne sæson og var med sikkerhed ikke en del af planerne fremadrettet, så det er ganske fornuftigt at få noget for ham nu. Rams modtager et femterundepick i 2020 samt ILB Kenny Young fra Baltimore Ravens. Young blev valgt i fjerde runde af 2018-draften, og var på daværende tidspunkt et prospect fra UCLA, som Rams angiveligt var ret vilde med. Efter skaden til ILB Micah Kiser i preseason, har Rams været tyndt besat på positionen. UDFA Troy Reeder har således startet de sidste to kampe ved siden af Cory Littleton. Måske kan Young med tiden tilkæmpe sig en plads og bidrage positivt i dén rolle. Først og fremmest må man dog formode, at han er hentet til for sin potentielle rolle på special teams.

ILB Kenny Young (image credit: Mitchell Layton / USA TODAY Sports)

Rams sparer desuden $6 mio. på cappen ved at trade Peters. Det åbnede op for det efterfølgende helt store move:

Rams valgte at satse hele butikken og sende deres næste to førsterundevalg samt et fjerderundevalg i 2021 til Jacksonville Jaguars for den helt store superstjerne på cornerbackpositionen, Jalen Ramsey! Den utilfredse Ramsey (cover billedet) er bestemt en af de allerbedste på positionen. Han er en sand playmaker og en elite cover-corner, der ikke er bange for at tackle – og sikke et navn han er i besiddelse af! 😀 Men det er altså virkelig en heftig pris at betale for en spiller, som ikke engang har kontrakt til længere end til og med 2020. Han bliver overordentlig dyr at skrive en long term kontrakt med… Og så synes jeg, at det er lidt ærgerligt, at vi igen sælger vores fremtidige førsterundepicks. Jeg savner dem på draftday! Ramsey er dog bestemt en klar opgradering. Hverken Talib eller Peters har spillet specielt godt i indeværende sæson, og de var/er begge på vej ud. Men Ramsey skal altså spille op til sit allerbedste i mange år frem, hvis han skal være den høje pris værd.

Pga. vanskeligheder med at blive enige om en langtidskontrakt, har Ramsey i denne sæson officielt bedt Jaguars om at blive byttet væk, og han har delvist pga. uenighederne blot spillet i tre kampe indtil videre i år. Han har eftersigende også døjet med en dårlig ryg, som har holdt ham på sidelinjen – men nu hvor Ramsey er glad igen, mon så ikke ryggen heler ret hurtigt i Los Angeles. 😀

CB Jalen Ramsey (20) (Image credit: Getty Images / Ringer illustration)

(Image: CB Jalen Ramsey (20) – credit: Getty Images)

Comments are closed.