Preview Week 7: Rams @ Falcons

Preview Week 7: Rams @ Falcons

Los Angeles Rams (3-3) @ Atlanta Falcons (1-5) d. 20.10.19, kl. 19:00


Da weekenden her i hjemmet er gået med 3x influenza – med alt hvad dertil hører – er der blot blevet tid til denne korte optakt til aftenens kamp mod Atlanta Falcons.

Vi er allerede kommet til spilleuge syv af årets NFL-sæson!

Los Angeles Rams påbegynder i denne uge en lang periode med et høj-intensivt rejseprogram. De starter med en tur til Atlanta, hvor et opgør mod Falcons venter i aften. Rams bliver i området i nogle dage efter kampen, for efterfølgende at tage den lange vej til London, England, hvor de jo skal spille mod Cincinatti Bengals (0-6) på Wembley Stadium i næste uge. Herefter går turen så hjem til L.A. og en tiltrængt bye week, men allerede ugen efter skal Rams ud i flyveren igen, da de skal møde Steelers (2-4) i Pittsburgh, Pennsylvania (tilbage på østkysten) i spilleuge 10. Rams er således først tilbage på hjemmebanen Los Angeles Memorial Coliseum d. 18. november mod Chicago Bears..!

Rams er 3-3 efter en meget usikker start på sæsonen. Holdet har måtte håndtere langt flere skader, end de har været vant til, og den tidligere ellers så stærke og konsistente offensive linje har haft en stor del af ansvaret for angrebets manglende succes. Linjen var et stort spørgsmålstegn indledningsvis på sæsonen, da man i offseason jo erstattede de to solide veteraner, center John Sullivan (pension) og guard Rodger Saffold (Titans), med de to unge uprøvede kræfter, OC Brian Allen og LG Joseph Noteboom. Den transition har vist sig at være sværere end forventet. Nu må Rams ovenikøbet igen håndtere forandringer på linjen, da Noteboom i sidste uge udgik med en alvorlig knæskade, som koster ham resten af sæsonen.

Det har altså ikke været godt nok indtil videre i Los Angeles. Selv ikke de tre sejre først på året var specielt kønne. Derfor er Rams nu blot treer i divisionen med nederlag til både Seahawks og Whiners. Men set med de positive briller har Rams’ schedule også været svært her til at starte året med. Og som skitseret indledningsvis har Rams nu, på trods af et hårdt rejseprogram, en rigtig fornuftig mulighed for at komme på 6-3 efter de næste tre kampe, hvor modstanderne ikke har imponeret indtil videre i år. Vi har stadig en lang sæson foran os, og er, som jeg ser det, bestemt stadig i spil til en plads i playoffs – selvom det da er op ad bakke fra nu af!

Source

Falcons har haft en endnu dårligere start på sæsonen, end Rams har, og må være ved at være desperate. De ligger sidst i NFC South med en record på blot 1-5. Deres eneste sejr kom tilbage i spilleuge to mod Eagles. Falcons er, som vi kender dem, dog stadig i besiddelse af et potent kasteangreb bag QB Matt Ryan og WR Julio Jones. Det har været forsvaret, som for alvor har svigtet i Atlanta indtil videre i år.

Falcons repræsenterer dermed, for Rams’ angreb, en rigtig god mulighed for at komme tilbage på sporet. Det er også tiltrængt, da HC Sean McVays angreb aldrig har spillet ringere, end de gjorde mod Whiners i sidste uge. Vi kan måske forvente os et shootout i aften indendørs i det flotte nye Mercedes-Benz Stadium.

Skader, opstilling og transaktioner:

Den forgangne uge var rigtig vild på skadesfronten. Den har tvunget Rams ud i en mængde justeringer på deres roster og på deres depth chart.

Tre startere er således i ugens løb blevet placeret på injured reserve: CB Aqib Talib (ribben), LG Joseph Noteboom (knæ) og SS John Johnson III (skulder). Læs om skaderne her.

Undrafted free agent rookie safety Jake Gervase er blevet promoveret fra practice squad. Derudover har man byttet startende cornerback Marcus Peters til Ravens for ILB Kenny Young og et draftpick. Man har også byttet sig til OG/OC Austin Corbett fra Browns, og så har den helt store historie jo været, at den tidligere Jacksonville Jaguars cornerback, superstjernen Jalen Ramsey, nu er en Ram! Læs om byttehandlerne her.

CB Jalen Ramsey (20) (Image credit: Getty Images / Ringer illustration)

Ramsey vil efter alt at dømme få spilletid i aften mod Falcons. Måske skånes han dog lidt. Hvor meget han reelt har døjet med en rygskade, er meget tvivlsomt, men Ramsey kan efter to træninger ikke forventes at være helt på plads i playbook’en endnu. Ramsey har ikke spillet siden uge tre, så måske er han ej heller helt i kampform. Desuden er det, som skrevet indledningsvis, et hårdt rejseprogram, som Ramsey er mødt på arbejde til. Han fløj jo også lige fra Florida til L.A. i starten af ugen. Med to startende cornerbacks væk fra holdet er der dog hårdt brug for ham på forsvaret allerede i aften til at dække op for Falcons’ stjerne-receiver Julio Jones. Det bliver spændende at se, hvor meget han bliver brugt.

HB Todd Gurley (lår) ser heldigvis ud til at være klar igen. Angrebet har brug for, at han er tilbage nær de 100%. Backup Malcolm Brown (ankel) er derimod doubtful. Derfor skal vi forvente at få mere at se til rookie HB Darrell Henderson Jr., som mod Whiners havde et par rigtig positive momenter, men som også droppede/fumblede et pitch tidligt i anden halvleg.

På left guard har man valgt at give rookie David Edwards chancen i aften. Man har vist set nok til backup Jamil Demby, som mest-en-dels har spillet piv-ringe, når han har været på banen. Om ikke andet kan Edwards forhåbentlig gøre det acceptabelt, indtil den nye mand på linjen, Austin Corbett, bliver klar.

Falcons har også været hårdt ramt af skader i år. Op til denne kamp er det dog ikke slemt. Det er blot CB Desmond Trufant, som er dømt ude til kampen mod Rams.

Konklusion:

Dette bliver en kamp, der bare skal vindes – for begge mandskaber! Det er rigtig vigtig, at Rams begynder deres svære udebane-stime med en sejr i aften, så de får stoppet deres stime af nederlag, og så muligheden for at komme op på 6-3 inden næste hjemmekamp, stadig vil være til stede. Ingen af de to mandskaber er dog på fuld kraft. Problemer og skader på de to forsvar kan betyde, at vi bliver vidne til en offensiv affære i aften.

Det bliver dødspændende!

WR Cooper Kupp (18) vs. Falcons jan. 2018 (image credit: Getty)

GO RAMS!

(Featured image: Rams vs. Falcons – source: www.therams.com)

Comments are closed.