With the 199th pick in the 2020 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 199th pick in the 2020 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

S JORDAN FULLER, OHIO STATE!


Velkommen i hornene, knægt!

Opdateret d. 02.05.20.

Med det 20. pick i sjette runde valgte Rams safety Jordan Fuller (6’2”, 203lbs), som har haft stor succes hos Ohio State Buckeyes. Han var en full-time starter de sidste tre sæsoner og samlede i sin senior-sæson i 2019 62 total tackles sammen, med fire deflections, to interceptions samt én fumble recovery. Fuller er nok primært hentet til som dybde på positionen og til special teams. Rams måtte jo i denne offseason sige farvel til både FS Eric Weddle, CB Nickell Robey-Coleman og backup S Marqui Christian, så der er bestemt behov for forstærkning og dybde til den bagerste forsvarskæde. Fuller er nok bedst egnet som box-safety, i run-support samt i opdækning af tight ends. Fuller var kaptajn de sidste to sæsoner, så han har også lederevnerne i orden – både på og uden for banen.

LA Rams DKs egen draftekspert, Henrik Sørensen, har dette at sige om valget af Fuller (redigeret):

Som PFF og flere andre nævner er han begrænset fra et atletisk perspektiv. Han opvejer det dog, synes jeg, ved at være teknisk dygtig og meget forudseende; høj football IQ. Ligeledes sker der ofte noget med bolden, når han er i nærheden af den: 8 turnovers på 3 sæsoner er ganske habilt. Hans høje IQ kommer specielt til syne, når modstandernes HB slipper igennem front-7… For her står Fuller bare hver gang. Når tacklingen skal sættes ind, er det dog med skiftende succes. Hans teknik er egentlig fin, men det er som om, at timingen til tider mangler. Hans vinkler kunne man ønske sig mere af, som han også får en del kritik for. Han er bedst i zone eller mand-mand imod TE’s, for fysikken er til det. Han har 40 kampe fra start for Ohio St., og coaching staff samt medspillere roser hans lederegenskaber. Man kan på tapes tydeligt se, hvordan CB’s hjelme vender sig imod ham når der kommunikeres. Bedre football-spiller end analytikerne giver ham kredit for imo, men upsidet er helt sikkert begrænset.

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.