Preview Week 17: Rams vs. Cardinals

Preview Week 17: Rams vs. Cardinals

Los Angeles Rams (9-6) vs. Arizona Cardinals (8-7) d. 03.01.21, kl. 22:25


På grund af de sidste ugers nederlag til henholdsvis New York Jets(!) og Seattle Seahawks skal Los Angeles Rams nu som udgangspunkt vinde divisionsopgøret mod Arizona Cardinals på søndag for at sikre sig en plads i slutspillet. Nuvel; Rams kan også komme videre, hvis Green Bay Packers vinder over Chicago Bears, men Rams kan tage deres skæbne i egne hænder med en sejr. Taber både Rams og Packers, må man i Los Angeles for andet år i træk lige netop se sig forbigået med en 9-7 record. Det vil være nærmest katastrofalt efter en ellers rigtig god start på sæsonen og tre missede ‘matchbolde’ undervejs. Rams må dog gå ind til sæsonens vigtigste kamp decimeret af skader på rigtig vigtige positioner og flere tilfælde af COVID-19. Denne optakt bliver derfor lidt anderledes, da jeg vil fokusere på Rams’ skadessituation og medførende roster moves og justeringer. Det bliver dæleme en nervepirrende kamp at overvære søndag d. 03.01.2021 kl. 22.25!

Transaktioner og skadessituation frem mod 17. spilleuge:

Først og fremmest må Rams undvære QB Jared Goff, som brækkede tommelfingeren på kastehånden i nederlaget til Seahawks i søndags. Goff har efterfølgende fået sat et par skuer i fingeren, og kan måske blive klar til en eventuel første playoff-kamp. Han er dog med sikkerhed ude på søndag, og derfor bliver det 25-årige QB John Wolford (billedet), som skal tage sine føste professionelle snaps i ligaen i en ekstremt vigtig kamp. Wolford kom til Rams i april 2019, efter en succesfuld, men kort, karriere som starter for Arizona Hotshots i den nu lukkede AAF-liga. Wolford spillede college-bold hos Wake Forrest, men blev ikke draftet i 2018. Han røg i første omgang til Jets som UDFA, men klarede ikke cuttet. Wolford er en mere mobil quarterback end Goff, og han har set fornuftig ud i begrænset preseason-action frem mod sidste sæson, som han endte med at tilbringe på Rams’ practice squad. Man er vilde med ham hos Rams, og trænerstaben har jo sæsonen igennem haft tiltro nok til ham, til at man ikke har fundet det nødvendigt at bakke Goff op med en mere erfaren løsning. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad Wolford kan bidrage med i en svær situation, og om tilliden til ham er berettiget. UDFA rookie QB Bryce Perkins fra practice squad kan blive hentet op til kampen på søndag som backup, og så har Rams skrevet kontrakt med QB Blake Bortles som en ekstra sikkerhed i et eventuelt kommende slutspil. Bortles var jo Goffs direkte backup sidste år og kommer til fra Broncos’ practice squad.

QB Blake Bortles (5) (image credit: Michael Ainsworth / AP)

WR Cooper Kupp er desværre heller ikke til rådighed søndag, da han er testet positiv for Corona. Han er derfor blevet placeret på reserve/COVID-19 listen. Det er DE Michael Brockers også. Rookie WR Van Jefferson og til dels måske Nsimba Webster forventes at løfte større roller i angrebet i Kupps fravær, mens DE Morgan Fox starter for Brockers på den defensive linje. Kupps evner i slotten på tredje down er naturligvis et stort tab. Han havde været rar at have til rådighed som sikkerhedsnet for den unge uerfarne quarterback.

WR Cooper Kupp (10) (image credit: Kirby Lee / USA TODAY Sports)

HB Darrell Henderson er blevet placeret på injured reserve med en ankelskade. Noget lignende har HB Cam Akers også kæmpet med de sidste par uger. Han var ikke med mod Seahawks, men er ikke helt dømt ude til søndagens kamp endnu. Han er questionable, og man forventer at tage endeligt stilling lige før kampstart. Er begge runningbacks ude, må Rams nøjes med HB Malcolm Brown og UDFA rookie Xavier Jones på positionen. Los Angeles går altså ind til kampen mod Cardinals med manglende startere og væsentlige bidragsydere på både QB, HB og WR… På et angreb som i forvejen har haft det svært i en længere periode. Det er altså ikke optimalt.

Lidt gode nyheder er der dog også at spore på skadesfronten. ILB Micah Kiser er netop blevet aktiveret fra injured reserve. Han er dog ikke helt klar endnu og kommer ikke på banen i denne uge. Han er dog sandsynligvis klar til et eventuelt slutspil. Og så er LT Andrew Whitworth sørme allerede begyndt at deltage i træningerne igen, efter at han led en alvorlig knæskade d. 17. november. Man håber, at også han kan være til rådighed til et eventuelt kommende slutspil. Backup OL Bobby Evans er tilbage efter at have tilbragt to-tre uger på reserve/COVID-19 listen.

Konklusion:

Det er altså et noget decimeret Rams-hold, som nu skal ‘klare ærterne’ på SoFi Stadium søndag aften. Det bliver svært. Nederlaget på hjemmebane til et 0-13 Jets-hold i spilleuge 15, hvor Rams ellers kunne have sikret sig en slutspilsplads, kan vise sig at blive skæbnesvangert. Forsvaret skal i hvert fald nok spille op til deres allerbedste for at tage presset lidt af Wolfords skuldre.

Husk at du gennem disse links altid finde den opdaterede roster, skadesliste og depth chart.

GO RAMS!

(Featured image: QB John Wolford (9) – credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)

Comments are closed.