ILB Kenny Young traded til Broncos

ILB Kenny Young traded til Broncos

Los Angeles Rams har her til aften, dansk tid, yderst overraskende traded startende LB Kenny Young til Denver Broncos.

Med til handlen følger et syvenderundevalg i 2024 til gengæld for et sjetterundevalg i 2024. Kenny Young har ellers været den klart bedste mand inside i linebackerkæden for Rams i år – og positionen er i forvejen meget tyndt besat! Det er sørme ikke meget, man får tilbage fra linebacker-hungrende Broncos, men handlen frigiver også omkring $1.3 mio på cappen. For et par dage siden restrukturerede man desuden RT Rob Havensteins kontrakt, og på den måde indhentede man $3.1 mio. Der kan altså meget vel være noget stort i vente her inden trade deadline om uges tid… Det håber jeg, ellers synes jeg ikke byttehandlen giver meget mening – ud over at give den lovende rookie ILB Ernest Jones flere muligheder.

Young kom til Rams som en del af Marcus Peters-byttehandlen med Ravens i løbet af 2019-sæsonen og har bidraget ganske fornuftigt lige siden. Først som backup, på special teams og som rollespiller og senest som fast starter. Han har således udviklet sig positivt i systemet, og i år har han startet alle syv kampe med 46 tacklinger, 6 tackles for loss, 2 sacks, 1 forced fumle, 1 fumble recovery og 1 deflection.

Tak for din tid i hornene!

(Featured image: ILB (41) Kenny Young – credit: www.therams.com)

Comments are closed.