Snead gør det igen: OLB Von Miller til Rams!

Snead gør det igen: OLB Von Miller til Rams!

GM Les Snead og head coach Sean McVay fortsætter stilen, som de har lagt for dagen, og trader sig nu til endnu en etableret superstjerne i pass rusher Von Miller fra Broncos! Rams sender et 2. rundevalg og et 3. rundevalg i 2022-draften til Denver for Miller, og så har Broncos indvilliget i at betale $9 mio af Millers kontrakt på $9,7 mio. i 2021. Den 32-årige Von Miller er bestemt ikke en hr. hvem-som-helst, og det bliver interessant at følge ham og se hvad han kan gøre som del af et forsvar, der allerede tæller DT Aaron Donald og CB Jalen Ramsey!

Rams er tydeligvis in it to win it! Jeg elsker det! $700.000 og to draftpicks for hvad? Otte kampe og playoffs? Hvis det får defense op fra good til great, så er chancerne for en Super Bowl på hjemmebane altså ret gode! Om man har råd til ham fremadrettet, og om det overhovedet giver mening at punge ud i offseason, er en anden snak. Man gør i hvert fald, hvad man kan i år! Man er nok en gang all-in, og strategien har da virket indtil videre; man bliver ved at være et top-hold år efter år, på trods af alle dem, der kommer med advarsler om, at succes’en ikke økonomisk og strategisk kan opretholdes. Jeg synes det er friskt og modigt og fedt at være vidne til!

GO RAMS!

(Image: OLB Von Miller (40) – credit: @RamsNFL på Twitter)

Comments are closed.