WR DeSean Jackson released

WR DeSean Jackson released

WR DeSean Jackson var utilfreds med brugen af ham hos Rams, så han har nu fået sin vilje og er blevet fritstillet med mulighed for frit at søge anden arbejdsgiver, da man ikke kunne finde en trade-partner før deadline.

Jeg synes, at det er egoistisk og rigtig dårlig stil af DeSean… Han kunne jo meget vel have fået en større rolle på holdet, som sæsonen skrider frem, i tilfælde af en skade eller to – hvis han bare havde været tålmodig! Nå, men ud med ham! Det er en dårlig indstilling!

Det blev altså bare til otte receptions for 221 yards og ét TD for Rams.

Derudover er DE Jonah Williams blevet waived (måske på vej til practice squad), mens WR Tutu Atwell og ILB Travin Howard er blevet placeret på injured reserve.

GO RAMS!

(Image: WR DeSean Jackson (1) – credit: Wally Skalij / Los Angeles Times)

Comments are closed.